Næste arrangement er årets Konference, d. 24. oktober 2018

Koloni, rigsfællesskab, overherredømme

– Nordatlantiske territorier i danske arkiver

Onsdag d. 24. oktober 2018, kl. 9-16
Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18, 2300 København S

Temaet for dette års arkivkonference er forskellige perspektiver på tidligere danske territorier i Nordatlanten og deres historiske dokumenter, som findes i danske arkiver. Vi stiller således skarpt på arkivalske principper versus national identitetsdannelse og individets behov for at forstå egen historie og spørger os selv: hvad er arkivernes rolle?

Hent flyer ->

Pris for deltagelse er 550 kr. for medlemmer, 750 kr. for ikke-medlemmer og 200 kr. for studerende.

Prisen inkluderer forplejning

Tilmeldingsfrist er senest fredag d. 19. oktober

ved indbetaling til Arkivforeningen med reg.nr. 7650 og kontonr. 2312333 med angivelse af navn, samt en e-mail til konference@arkivforeningen.dk med tilmeldingsoplysninger, herunder om der er tale om medlem/ikke-medlem/studerende.

Tilmeldinger, der skal betales af offentlige institutioner, skal indeholde navn på tilmeldte, virksomhedens adresse, personreference (altså hvem skal modtage regningen) og EAN.