Næste arrangement: Besøg i Niels Bohr-arkivet

Onsdag den 23. januar 2019 kl. 16.30
Det historiske Auditorium A, Niels Bohr Instituttet
Blegdamsvej 17, 2100 København Ø

Niels Bohr-arkivet byder velkommen på Niels Bohr Instituttet, onsdag 23. januar kl. 16.30

Arkivet byder på en aften i videnskabshistoriens tegn med en rundvisning på Niels Bohrs arbejdsværelse samt et foredrag om Niels Bohrs betydning som videnskabsmand, administrator og institutionsbygger.
Vi kigger også på Bohr rolle i nogle af den 20. århundredes mest skabersvangende begivenheder.

Derefter byder arkivet på en diskussion af arkivets rolle både som dansk kulturinstitution og som en del af den internationale videnskabshistorie.

Du kan læse mere om arkivet på deres hjemmeside.

Max. 30 deltagere

Arrangementet er gratis for foreningens medlemmer og studerende.

For ikke-medlemmer koster arrangementet 30 kr.

OBS: bemærk at der er begrænset deltagerantal, at besøget starter allerede kl. 16:30 og at der ikke er spisning i forbindelse med dette arrangement.

Tilmeldingsfrist er senest fredag den 18. januar 2019 – husk at angive, om du er medlem/ikke-medlem/studerende.

E-mail: tilmelding@arkivforeningen.dk

I tilfælde af forsinkelse eller sen afmelding … (oplysninger kommer senere).