Næste Arrangement

Besøg på DONG Energys nye Centralarkiv

v/Henrik Hounsgård, Senior Records Manager
Tirsdag den 15. maj 2012 kl. 17.00-19.00
Centralarkivet DONG Energy, Hulgårdsvej 133, 2400 Kbh.NV

DONG Energy’s Centrale arkiv har i dag eksisteret i ét år og var nødvendigt efter fusionen af flere gamle virksomheder. Nødvendigt for at sikre dokumentationen i en virksomhed præget af voldsom vækst, flere organisationsændringer samt mange flytninger af mennesker og funktionsområder.
I stedet for at flytte lokalarkiverne flere gange, blev det i 2010 besluttet at samle dem på ét sted.

Et centralt arkiv betyder en sikker styring, en ensartet håndtering og en uafhængighed af personlig viden om materialets placering, idet alt indkommende materiale i dag registreres centralt.
En udfordring har været at styre de mange flytninger, specielt overflytningen af det store arkiv på ca. 8.000 hyldemeter fra det gamle DONG i Hørsholm var et projekt i sig selv.
Etableringen af et centralarkiv har samtidig betydet, at vi følger DONG Energys records management politik, som er under implementering.

Praktiske oplysninger

Arrangementet er gratis for foreningernes medlemmer. For ikke-medlemmer koster arrangementet 30 kroner.

Max 30 deltagere, efter først til mølle princippet.

Pris pr. kuvert kr. 50. Deltagelse i spisning bedes oplyst ved tilmelding. Deltagere vest for Storebælt og øst for Øresund betaler dog ikke for spisning (kuvert).

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfrist er senest fredag den 11. maj 2012 kl. 12.00 (Tilmelding til spisning er bindende efter dette tidspunkt).

Tilmelding til

Michael Boel Winther, Egedal Kommunearkiv
tlf.: 72 59 62 61
e-post: Michael.Boel.Winther@egekom.dk