Sommerudflugt til Landbohøjskolen på Frederiksberg

Søndag d. 11. juni 2017, kl. 9.50
Dyrlægevej 10, 1870 Frederiksberg C.

Vi starter dagen på Landbohøjskolens bibliotek, hvor bibliotekar Knud Høgsberg vil vise os nogle af bibliotekets mange skatte.

Efter at have opholdt os indendørs håber vi på godt vejr, da vi fortsætter med en rundtur i Landbohøjskolens levende bibliotek; haven. Gartner Lars Birck vil fortælle os om havens historie og vise os nogle af de planter, der aktuelt er med blomst.

Når vi er færdig med rundturen, kan vi forsat nyde de smukke omgivelser ved at indtage en frokost i Café Væksthuset; en studenterdrevet café, der har til huse i haven.

Mødested: Vi mødes kl. 9:50 foran indgangen til biblioteket, Dyrlægevej 10, 1870 Frederiksberg C.

Ca. kl. 10:30 starter vi rundturen i haven, der slutter kl. 13, hvorefter vi går til Café Væksthuset, og spiser frokost.

Pris: 50 kr. for medlemmer og 80 kr. for ikke-medlemmer

Prisen dækker IKKE frokost i Café Væksthuset, der er for egen regning.

Tilmelding:

Tilmelding foretages ved at sende en e-mail til arkivforeningen@gmail.com og senest den 7. juni 2017 overføre arrangementsprisen til foreningens konto.

Reg. nr.: 7650

Kontonr.: 2312333

Husk at angive dit navn på indbetalingen